DİYARBAKIR / KAYAPINAR - Vehbi Koç Anaokulu

Vehbi Koç Anaokulu

Adres
MEZOPOTAMYA MAH. AHMEDE HANİ CAD. VEHBİ KOÇ ANAOKULU BLOK NO 28A KAYAPINAR / DİYARBAKIR
Vizyon
Her veli okulumuzda öğrencisine öğrenme için her türlü fırsatın verildiğini bilsin. Gençler yetenekleri doğrultusunda, yönlendirici eğitim alarak yetişsinler. Okulumuzda herkes her gün daha iyiye ulaşmak için çalışsın. Okulumuz emsalleri arasında her gün daha iyi, en iyi olmak için çalışacaktır. Kayapınar Vehbi Koç Anaokulunda olmak bir ayrıcalık olsun. Yetiştirdiğimiz her öğrenci, hayatın zorlukları karşısında kendine yetebilsin.
Misyon
Biz güler yüzlü, yetenekli, enerjili, coşkulu, üretken ve iyi bir okuluz. Sosyal etkinliklerde bulunmak eğitimimizin önemli bir parçasıdır. Öğretmenlerimiz öncelikle tutum ve davranışlarıyla öğrencilere yön verirler. Öğrencini anne ve baba ile arasında bir iletişim köprüsüyüz. Her öğrenci kendine özgü özeliklere sahiptir. Biriciktir. Bu nedenle bireysel özelliklerine göre öğretilebilir ve eğitilebilirler.
Kütüphane Kitap Sayısı :200
Öğretim Şekli :İkili Öğretim 07:30 - 12:30 Sabah Dönemi 12:30 - 17:20 Öğlen Dönemi Kayapınar Vehbi Koç Anaokulu
Saatler
Toplu taşıma araçları ve taksi